Concursul de desene "DescopERA Bihorul", iniţiat de ERA Park, cel mai mare parc de retail din Oradea, şi-a desemnat câştigătorii. Elevi din trei şcoli orădene au primit, prin tragere la sorţi, o frumoasă excursie în Vârciorog, zona Oşoi, după ce au desenat unele dintre cele mai atractive zone ale judeţului Bihor.

Este vorba despre copiii din clasa a III-a D, de la Şcoala Generală nr. 11, cei din clasa a III-a C, de la Liceul Teoretic Lucian Blaga, dar şi de micuţii clasei I A, de la "Don Orione". Elevii au avut parte de o zi de neuitat, participând la multe activităţi recreative şi distractive. Pentru ca amintirea să fie cu adevărat de neuitat, cei mici au primit din partea Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică Bihor hărţi, DVD-uri şi albume foto cu atracţiile judeţului, iar pachetele de picnic au fost asigurate de Carrefour Oradea ERA.

În competiţie s-au înscris, în total, 132 de clase primare, care au primit câte o planşă A1 pe care elevii au desenat peisaje din Bihor. Lucrările au fost expuse pe pereţii centrului comercial, în zona Sălii de evenimente.

Câştigătorii au fost desemnaţi în cadrul celei de-a doua etape a proiectului "DescopERA Bihorul", demarat de ERA Park la începutul lunii aprilie, când o parte din  pereţii centrului comercial s-au îmbogăţit cu unele dintre cele mai pitoreşti zone ale judeţului. Pe o suprafaţă de peste 200 metri pătraţi, clienţii ERA Park au putut admira fotografii inedite, la dimensiuni foarte mari, cu diverse obiective turistice, precum şi o scurtă descriere a acestora.

Excursia a fost oferită de ERA Park, Euromaidec Touring şi Carpatic Fun, iar imaginile din cadrul excursiei au fost asigurate de Emotions Events. Partenerii concursului au fost Carrefour Oradea ERA, Euromaidec Touring, www.prinbihor.ro, Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică Bihor, Consiliul Judeţean Bihor, www.carpaticfun.com, www.travelbihor.ro, Emotions Events, www.OviDPop.ro, www.bihorinimagini.ro, www.oradeainimagini.ro.

Mai multe detalii despre evenimentele centrului comercial găsiţi accesând site-ul era-oradea.ro, dar şi pagina de Facebook https://www.facebook.com/eraoradea.