BMW X1 este automobilul perfect pentru cei care doresc să interpreteze plăcerea de a conduce după propriile nevoi şi dorinţe. Datorită proporţiilor de SAV, acesta este foarte dinamic şi în acelaşi timp deosebit de flexibil în interior.

Prin BMW xLine şi BMW Sport Line ţi se oferă două lumi de design cu care poţi stabili accente individuale la exterior şi în interior. Datorită tehnologiilor BMW EfficientDynamics şi motoarelor eficiente BMW TwinPower Turbo pe benzină şi diesel, BMW X1 are consum de combustibil şi emisii de noxe foarte mici, la toate versiunile de motorizare.

Noul model vine cu un design exterior plin de forţă, care îşi dovedeşte clar apartenenţa la gama BMW X. Totodată, interiorul noului BMW X1 oferă creştere semnificativă a spaţiului pentru pasageri şi bagaje, o ambianţă premium de ultimă oră şi o funcţionalitate ce se bazează pe tehnologii avansate.

Motoarele cu patru cilindri provenite din cea mai nouă generaţie de propulsoare BMW Group, o versiune a sistemului inteligent de tracţiune integrală ce a fost optimizată din punct de vedere al eficienţei şi o tehnologie nou dezvoltată a şasiului contribuie la o îmbunătăţire vizibilă a calităţilor sportive şi a confortului călătoriei în comparaţie cu modelul anterior - în condiţiile în care consumul şi emisiile sunt reduse cu 17% faţă de generaţia precedentă.

Alături de dinamică şi eficienţă - capitole la care modelul vine să impună o nouă referinţă în segment -, o serie de dotări cu echipamente inovatoare contribuie şi ele la poziţia remarcabilă pe care noul BMW X1 în piaţă. De pe lista de opţionale se remarcă farurile LED integrale, Dynamic Damper Control (controlul dinamic al amortizoarelor), BMW Head-Up Display şi sistemul Driving Assistant Plus, multe având debutul absolut pentru un automobil din această clasă. Află mai multe despre noul BMW X1 accesând site-ul www.bmw-grupwest.ro.

Înscrie-te aici la un test drive şi descoperă noul BMW X1!