La D&C Oradea suntem încântați să vă prezentăm ultima evoluție a emblematicului SUV marca Volkswagen și anume noul Touareg Facelift. 

Primul aspect care atrage imediat atenția în cazul noului Touareg Facelift este partea frontală. În prim-plan se află noile faruri cu o semnătură luminoasă inconfundabilă, sub forma litera L, echipate cu tehnologia revoluționară IQ.Light HD Matrix. Aceeași semnătură luminoasă inconfundabilă este prezentă și în cazul stopurilor, iar în partea din spate putem observa o siglă iluminată, făcând din acesta primul model al mărcii comercializat în Europa care beneficiază de o astfel de inovație în designul spatei.

Exteriorul impresionant al noului Touareg Facelift atrage privirile și emană eleganță și forță. Linii fluide și proporții armonioase se îmbină perfect cu elementele distinctive, creând o prezență impunătoare pe șosea. 

In plus, Volkswagen vine acum cu o mega ofertă pentru primii 100 de clienți care aleg noul Touareg și anume, un discount de 5000 de euro.

Vă așteptăm la D&C Oradea pe Calea Clujului 287, pentru o prezentare mai amplă a noului Touareg Facelift, sau la numărul de telefon 0259 47 88 47.

D&C Oradea, cu un pas înainte spre viitor.

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!