Sărbătorile de iarnă nu întrerup activitatea de colectare a deşeurilor din Oradea. Operatorul licenţiat de salubritate, RER Ecologic Service, le transmite orădenilor că şi de Revelion va colecta deşeurile conform programului normal de lucru, aşa cum a făcut şi de Crăciun. Atât duminică, 1 ianuarie, cât şi luni, 2 ianuarie, autospecialele RER Ecologic Service vor străbate străzile oraşului pentru a aduna deşeurile.

Inclusiv duminică vor fi golite toate containerele cu deşeuri reciclabile aflate pe lista muncitorilor conform programului obişnuit. De asemenea, utilajele RER Ecologic Service vor străbate străzile luni, pentru colectarea deşeurilor menajere de la asociaţiile de proprietari şi a celor reciclabile de la orădenii care stau la case.

Programul complet al colectării deşeurilor pe fiecare stradă din Oradea poate fi aflat de pe site-ul operatorului de salubritate, www.reroradea.ro.

În plus, în noaptea dintre ani, angajaţii RER Ecologic Service vor fi la muncă în centrul oraşului şi pe principalele bulevarde, pentru a curăţa sticlele de şampanie şi paharele lăsate în urmă de petrecăreţii care au ales sărbătorească Anul Nou în stradă.