În pofida faptului că a dominat cu autoritate jocul, echipa bihoreană de fotbal Luceafărul Felix nu a reuşit să se impună sâmbătă, pe teren propriu, la baza sportivă Luceafărul din Sânmartin, în faţa formaţiei FC Argeş.

Venită în Bihor cu gândul să nu piardă acest joc, echipa piteşteană s-a apărat tot meciul, iar bihorenii, chiar dacă au atacat în permanenţă, nu au găsit drumul spre gol. Numai în prima repriză gazdele au trecut pe lângă deschiderea scorului de patru ori, prin Lupuţ, Roşu şi Ianc, ultimul de două ori, iar în partea a doua, la începutul reprizei, Tibor Moldovan de două ori, dar mai ales pe final, prin Roşu, Andor şi acelaşi Tibor Moldovan au creat panică în careul advers, însă portarul Fundulea a fost imbatabil, ajutat şi de fundaşii centrali.

De altfel, sesizând o breşă în defensiva formaţiei sale, antrenorul oaspeţilor Viorel Dumitrescu l-a schimbat încă din minutul 12 pe Botea, cu Octavian Ionescu, lucru pentru care s-a felicitat mai apoi, la conferinţa de presă de după joc.

"La acest meci am alergat cât pentru trei jocuri. Băieţii s-au dăruit exemplar, în faţa unei echipe care a jucat admirabil şi sunt convins că nicio echipă nu va reuşi să obţină aici punct sau puncte. Am câştigat un punct fiindcă am alergat mai mult decât adversarul", a declarat, după joc, tehnicianul Viorel Dumitrescu.

De partea cealaltă, deşi era mulţumit de jocul echipei sale, tehnicianul Leo Grozavu s-a arătat dezamăgit de rezultat. "Am avut o dăruire totală de la început până la sfârşit. Din păcate, în faţa porţii nu am avut linişte, nu am avut sânge rece, ca să reuşim să introducem mingea în poartă. A fost un meci frumos, în care din punct de vedere fizic am dovedit că putem să alergăm. Am întâlnit o echipă bună, care s-a limitat la faza defensivă. Nu pot să reproşez nimic jucătorilor, care s-au străduit, dar din păcate nu au reuşit să înscrie", a declarat Leo Grozavu.

În jocul cu piteştenii, pentru Luceafărul au evoluat: Miron - Mihuţ, D. Mureşan, Letan (min. 46 D. muntean), A. Achim - Ianc, Lupuţ, Bundea (min. 60 Konyeha), Andor (min. 72 Fl. Neaga) - C. Roşu, T. Moldovan.

Pentru FC Argeş, în schimb, au evoluat: Fundulea- Răuţă, Wallace (min. 57 C. Negoiţă), Botea (min. 12 Oct. Ionescu), A. Cristian (min. 24 C. Tudor)- A. Popa, Cârstoiu, Bazzi, Manole - Dulcea, R. Stănescu.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă timişoreană formată din: Cătălin Botaş - Flavius Damaschin şi Petre Gaspar.

În urma acestui rezultat, Luceafărul Felix se menţine pe locul IX, cu 23 de puncte, în timp ce FC Argeş coboară de pe locul IV pe VI, cu 27 de puncte. În etapa viitoare, Luceafărul va evolua sâmbătă, 31 martie, la Bucureşti, cu Juventus Colentia, echipă care a pierdut în această etapă, la Baia Mare, cu scorul de 1-2.

Pe de altă parte, FC Bihor a pierdut în aceeaşi etapă, cu scorul de 3-1 în faţa formaţiei Unirea Alba-Iulia.