Sute de orădeni au luat drumul centrului şi sâmbătă şi au gustat din mâncărurile şi băutura servită la tarabele amenajate cu ocazia Zilelor Oraşului. Seara a început cu un show de dans oferit de trupa deja cu tradiţie în Oradea, M&Q, şi a continuat cu concertele invitaţilor din ţară.

Primul care a urcat pe scenă a fost Laurenţiu Duţă, fostul lider al trupei 3 Sud Est, care şi-a cântat melodiile scoase ca artist solo în faţa unui public mai restâns decât cel de vineri seara, când au interpretat Elena Gheorghe şi Alex Velea.

A venit apoi rândul lui Horia Brenciu să urce pe scenă, alături de instrumentiştii săi. Brenciu le-a cântat orădenilor melodii din repertoriul internaţional precum "Marina", "Insieme", "Stand by me", dar şi "Time of my life" şi "Something stupid", interpretate în duet.

Brenciu a continuat cu melodii româneşti precum "Vrei să ne-ntâlnim sâmbătă seara", "Zaraza", "Iubesc femeia", făcând deseori pauze pentru a glumi cu publicul sau pe seama instrumentiştilor, pe care i-a alungat de pe scenă, spunând că nu e corect ca publicul să-i placă din prima seară iar el să trebuiască să-şi clădească o relaţie cu orădenii încă de pe vremea când prezenta emisiunea RoBingo.

Din repertoriul propriu al artistului, cea mai bine primită melodie a fost "Septembrie, luni". Dar, chiar dacă a interpretat live o multitudine de piese din mai multe repertorii şi registre, a dansat şi a vorbit cu spectatorii, Horia Brenciu n-a reuşit să capteze publicul, în special pe cel tânăr, astfel că mulţi dintre spectatori au plecat pe la mijlocul concertului, probabil şi din cauza vremii reci.

Pentru ultima zi a festivităţilor Zilelor Oraşului, orădenilor li s-au pregătit mai multe concerte, începând cu cele ale formaţiilor orădene Red Wine şi Meda Music şi terminând cu Andra şi membrii trupei Direcţia 5.