Deşi a luptat accidentat, fără să-şi poată folosi mâna stângă, orădeanul Alexandru Lungu a obţinut un nou succes în galele de Local Kombat. La Cluj-Napoca, în Sala Sporturilor, Sandu l-a avut pe 12 mai ca partener în Super-fights, pe polonezul Wieslaw Kwasniewski, care în piramidă l-a învins pe surinamezul Jairzinho Rozenstruik.

La capătul unei lupte aprige, în care orădeanul a evoluat cu o ruptură la biceps, în urma unei accidentări suferite în urmă cu două săptămâni la o emisiune de televiziune, când "Muntele Bihorului" şi-a pus forţa cu maşinile şi camioanele, Alexandru Lungu s-a impus la puncte în faţa polonezului, după o confruntare ce a durat trei reprize.

Scorul a fost 2-1 pentru Sandu. Dacă în primele două reprize l-a dominat pe polonez, în ultima repriză, afectat de accidentare, Sandu a fost surprins de atacurile polonezului, dar victoria sa este incontestabilă.

"Sunt mulţumit, a fost a treia mea luptă la K1 şi a treia victorie. Având în vedere şi la cum am luptat, accidentat, nu pot decât să mă declar mulţumit", a precizat pentru BIHOREANUL Sandu Lungu.

Pentru gala de la Cluj, Alexandru Lungu s-a antrenat în sala Clubului Sportiv Ciprian Sora. Orădeanul a fost însă la un pas sa renunţe la meci datorită accidentării la biceps, dar "luptătorul îşi iubeşte prea mult susţinătorii ca să renunţe", a spus Sandu.