Miss TV România şi Cătălina Burlo au organizat, sâmbătă seară, în clubul Avenue din strada Vasile Alecsandri ediţia 2013 a concursului Miss Crişana, la care au participat, în urma unei preselecţii online, 14 concurente din Bihor şi Arad.

Show-ul, care a început cu o întârziere de mai bine de o oră faţă de cea anunţată, a fost prezentat de Bogdan Vlădău, manechinul care a devenit cunoscut după ce a participat la show-ul TV "Burlacul".

Locaţia aleasă pentru concursul de Miss nu s-a dovedit a fi cea ideală. Pretendentele la titlul de Miss au trebuit să defileze pe culoarele clubului, şi aşa ocupate de curioşi. Printre aceştia s-au numărat Marius Vizer jr. şi fostul PDL-ist Dorin Corcheş.

Chiar dacă spectatorii s-au prezentat în număr destul de mare la eveniment, aceştia n-au părut impresionaţi de tinerele care-şi doreau coroniţa de Miss, aplaudând doar când şi când şi fără entuziasm, în ciuda încurajărilor prezentatorului Bogdan Vlădău.

Între prezentările de costume de baie, lenjerie intimă şi rochii de seară, organizatorii le-au invitat pe interpretele Alexandra Broinaş şi Vasilica Ienei să dea câte un recital.