Deşi Federaţia Română de Fotbal a înştiinţat conducerea clubului FC Bihor că a pierdut litigiile avute cu jucătorii Alexandru Pantea, Răzvan Bonta, Daniel Ambruş şi cu antrenorul Stelian Farcău, care au depus memorii pentru achitarea salariilor restante şi ca atare, până la plătirea acestei datorii, clubul orădean nu poate efectua transferuri, conducerea din "Iosif Vulcan" susţine că "nu sunt probleme" şi că FC Bihor îşi va achiziţiona în această iarnă jucătorii pe care şi-i doreşte.

Suma pe care o datorează clubul orădean celor trei jucători şi antrenorului Farcău se ridică la aproximativ 35.000 lei, iar cum recent consilierii locali au votat alocarea a 200.000 lei către clubul bihorean, nu va fi o problemă achitarea acestor restanţe, susţin oficialii "roş-albaştri".

Ca urmare, după ce au fost puşi pe liber 8 jucători din lotul care a format echipa din tur, în prezent se caută variante de înlocuire, mai mulţi jucători din ţară, dar şi din Ungaria perindându-se în aceste zile pe la pregătirile echipei, pentru a fi testaţi.

Astfel, după Muşuroaia sau Gall, Iuhas, de la CS Otopeni, şi Cr. Cigan, de la Gaz Metan Mediaş, se află acum în vizorul conducătorilor şi a staff-ului tehnic. Deocamdată însă, nu s-a concretizat nimic la capitolul "achiziţii", o decizie în acest sens fiind luată în perioada următoare.