FC Bihor îşi va relua sâmbătă seria jocurilor oficiale, urmând să întâlnească pe teren propriu, de la ora 11, la Stadionul Municipal "Iuliu Bodola", echipa Arieşul Turda.

Meciul, care va conta pentru prima etapă a returului de campionat din seria a II-a a ligii secunde, a stat sub semnul întrebării până miercuri după amiază, atunci când a venit răspunsul Federaţiei Române de Fotbal la cererea conducerii clubului orădean de amânare, ca urmare a problemelor medicale cu care se confruntă marea majoritate a jucătorilor echipei.

Jucătorii echipei fanion au fost cuprinşi de o stare gripală imediat după jocul de la Cluj, cu CFR, când datorită acestor probleme conducerea echipei a fost nevoită să anuleze ultimele două amicale, cu Tricolorul Alparea şi Unirea Valea lui Mihai.

Iniţial, conducătorii clubului bihorean au sperat că se va amâna debutul returului, fiindcă, datorită zăpezii, mai multe cluburi au cerut acest lucru. Numai că Federaţia nu s-a lăsat înduplecată şi a decis că data de 5 martie rămâne cea de disputare a primei etape din retur.

În aceste condiţii, oficialii orădeni au depus o cerere la care au anexat certificatele medicale ale jucătorilor, prin care să dovedească problemele cu care se confruntă. Şi totuşi, miercuri după amiază Federaţia a respins cererea de amânare a jocului FC Bihor - Arieşul Turda, astfel că sâmbătă, de la ora 11, vom avea de a face cu fotbal oficial de liga a II-a la Oradea.

Între timp, componenţii lotului echipei orădene au început să-şi revină şi să participe deja în întregime la antrenament. Şi la suprafaţa de joc de la stadion s-a lucrat, în sensul că a fost îndepărtată zăpada, astfel că sâmbătă, iubitorii fotbalului bihorean vor putea vedea jocul în bune condiţii.