Dănuţ Dyandy Pârvan a fost condamnat la patru ani de închisoare cu suspendare de către Judecătoria sectorului 1, pentru proxenetism, au declarat surse din magistratură pentru Mediafax. Decizia poate fi contestată la Tribunalul Bucureşti.

În noiembrie 2009, creatorul de modă Dănuţ Dyandy Pârvan a fost trimis în judecată. El a fost acuzat că în spatele unui salon de masaj erotic, făcea bani din proxenetism, una dintre angajatele acestuia fiind minoră.

Potrivit anchetatorilor, Dănuţ Pârvan a fost trimis în judecată pentru îndemnul ori înlesnirea practicării prostitutiei sau tragerea de foloase de pe urma acesteia, recrutarea unei persoane pentru prostituţie ori traficul de persoane în acest scop, precum şi constrângerea la prostituţie.

Judecătoria Sectorului 1 a decis, în august 2009, arestarea preventivă a creatorului de modă Dănuţ Dyandy Pârvan, în cazul căruia anchetatorii au stabilit că acesta practica proxenetismul. El a fost eliberat în noiembrie 2009, instanţa impunându-i să nu părăsească ţara.

Creatorul de modă Dănuţ Pârvan întreţinea relaţii sexuale cu maseuzele pentru a le învăţa "meserie", sub promisiunea unei cariere în lumea modei. În şapte luni, Dyandy a transformat un imobil de lux dintr-o zonă centrală a Bucureştiului, pe care îl ocupa fără forme legale, într-un "stabiliment" al prostituţiei.

Potrivit anchetatorilor, patru angajate ale salonului Sexyland, administrat de designer, ar fi primit de la clienţi 200 de lei pentru masaj şi 500 de lei pentru servicii sexuale. Femeile îi plăteau o parte din aceste sume lui Dănuţ Pârvan.