Ce te faci dacă micuţul tău nu vrea să meargă la grădiniţă? Dar când afli că nu se înţelege cu un alt copil? La aceste două întrebări precum şi la multe altele, psiholoaga Ioana Tuţă îşi propune să găsească soluţii alături de părinţii care vor participa, în 7 septembrie, la un atelier dedicat adaptării picilor la grădiniţă.

Atelierul se va ţine la locul de joacă Kokolosh din incinta Lotus Center, începând cu ora 18.

Întâlnirea va dura circa două ore şi va fi susţinută de psiholoaga Ioana Tuţă din Oradea, care a mai ţinut astfel de cursuri.

„Mi-am propus să vorbesc nu despre avantajele unui sistem educaţional sau al altuia, fiindcă toate îşi au meritele lor, ci despre ce putem face noi ca părinţi pentru a ne sprijini copiii în procesul adaptării lor la grădiniţă. E şi aceasta o perioadă plină de provocări şi e de înţeles nevoia noastră de a avea nişte direcţii de gestionare a schimbării. Aşadar, îi aştept cu drag la o discuţie pe părinţii de copii mici pentru care urmează începuturi mari din septembrie", a detaliat, pentru BIHOREANUL, Ioana Tuţă.

Pe tot parcursul întâlnirii, părinţii vor putea adresa întrebări, dar şi prezenta situaţii dificile cu care s-au confruntat.

Participarea părinţilor la atelier este gratuită, însă doritorii trebuie să se înscrie în prealabil, completând un formular disponibil pe pagina de Facebook a evenimentului.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!