Teatrul Regina Maria a anunţat, luni, premiera unui nou spectacol. „Ultimii" va putea fi văzut la finalul aceste săptămâni, în serile de sâmbătă şi duminică, la Sala Transilvania. Biletele pentru primele reprezentații, însă, au fost deja vândute.

Potrivit unui comunicat transmis de instituţia de cultură, spectacolul este regizat de actriţa Teatrului Regina Maria Denisa Irina Vlad, după un text de Mimi Brănescu, actor, dramaturg, scenarist şi regizor de teatru.

Spectacolul spune povestea a patru personaje prinse într-o lume limitată de propriile neputinţe, "dar dezvăluie pe parcurs realităţi de-a dreptul tragice", se arată în comunicat.

„Este un spectacol despre visare şi despre neputinţă, despre dorinţa de a reuşi, de a pleca undeva mai la lumină. Am ales textul pentru că e un text dur, pentru că eu cred în adevăr, chiar dacă acesta ne revoltă şi e greu de digerat. Personajele noastre sunt captive într-o lume şi într-un timp care trece degeaba. Sunt aşa cum suntem noi, şi răi, şi frumoşi, îi judeci, dar îi şi compătimeşti. Toţi visăm la o viaţă mai bună, toţi visăm să fim fericiţi şi, în funcţie de conjunctura în care ne aflăm, suntem dispuşi sau nu să facem compromisuri", a spus, potrivit comunicatului, actriţa şi regizoarea Denisa Irina Vlad.

Din distribuţie fac parte actorii Pavel Sîrghi (Ică), Sorin Ionescu (Marcu), David Constantinescu şi Alin Stanciu (Lulu), Giorgiana Coman şi Denisa Vlad (Luminiţa). Scenografia spectacolului este semnată de Răzvan Chendrean, iar versurile îi aparţin lui George Dometi.

TRM mai anunţă şi că spectacolul nu este recomandat persoanelor sub 16 ani.

Premierea va avea loc sâmbătă, de la ora 19, la sala Transilvania din Piaţa Ferdinand, iar cea de-a doua reprezentaţie în următoarea zi, duminică, de la aceeaşi oră şi în acelaşi loc. Totuși, luni, în aceeaşi zi în care a transmis şi comunicatul, Teatrul Regina Maria a anunţat pe Facebook că biletele pentru cele două reprezentaţii s-au vândut.

„Următoarele reprezentaţii vor fi anunţate în curând", au mai transmis reprezentanţii Teatrului.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!