Ies la iveală detalii șocante în cazul unei crime care a șocat Europa. O finalistă de la Miss Elveția 2008 a fost sugrumată și dezmembrată cu un fierăstrău și foarfece de grădină, iar apoi pasată într-un blender chiar de către soțul ei.

Potrivit Daily Mail, bucăți din cadavrul modelului Kristina Joksimovic, în vârstă de 38 de ani, au fost găsite pe 13 februarie a acestui an, în Binningen, lângă Basel, în Elveția.

Detaliile privind oribila crimă au ieșit la iveală acum, după ce soțul ei, cetățean elvețian numit de presa locală cu pseudonimul Thomas (41 de ani), a făcut un recurs pentru eliberarea din arest, recurs respins în cursul zilei de miercuri de Tribunalul Federal din Lausanne.

Bărbatul a recunoscut că și-a ucis soția, sugrumând-o, dar a pretins că a făcut-o din motive de autoapărare, scrie Daily Mail. Un raport medico-legal a contrazis, însă, această ipoteză.

Autopsia a relevat că trupul femeii a fost dezmembrat în spălătorie cu un ferăstrău, cuțit și foarfece de grădină, după care, părțile corpului au fost „pasate” cu blenderul și dizolvate într-o soluție chimică.


Foto: Daily Mail / Instagram

În schimb, anchetatorii spun că în cazul bărbatului există „indicii concrete de boală mintală”.

Daily Mail mai scrie că, potrivit anchetatorilor, Thomas este un om de afaceri cu un profil psihologic ce manifestă o predispoziție spre acte criminale.

Aceștia au punctat „lipsa de empatie și sângele rece după uciderea soției sale” și eforturile lui de a acoperi moartea acesteia, adăugând că inculpatul avea „trăsături sadice-sociopatice”.

Cei doi s-au căsătorit în 2017, locuiau într-o casă spațioasă cu priveliște pitorească și aveau împreună doi copii. Vestea morții Kristinei i-a șocat pe cunoscuți. În vreme ce unii le-au declarat jurnaliștilor elvețieni că păreau „familia perfectă”, alții au spus că relația celor doi trecea, de câteva luni, printr-o criză.


Foto: Daily Mail / Instagram

Kristina Joksimovic este originară din Binningen, având origini sârbe. În 2003, ea a câștigat concursul Miss Elveția de Nord-Vest în 2003 și a continuat să fie finalistă la concursul Miss Elveția din 2008.

Presa scrie despre ea că s-a lăsat de modeling pentru a deveni antrenoare de podium, inspirând generațiile următoare, și că, printre altele, a instruit candidatele la Miss Elveția să-i calce pe urme. De asemenea, ea a consiliat femei de afaceri pentru a le stimula încrederea în sine și a înființat o agenție de coaching și consultanță pentru modele aspirante, lucrând în continuare cu normă întreagă în recrutarea IT.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!