Veste bună pentru gospodine! Unul dintre detergenţii de top din lume, Dalli, ajunge în România prin intermediul unei firme orădene, Aquilas Impex.

Cei care vor să cumpere calitatea germană la preţ românesc au de-acum posibilitatea să o facă din două magazine orădene, fie că e vorba de detergentul universal, de cel pentru albituri sau pentru rufe colorate ori sensibile, fie că aleg detergentul antialergeni sau varianta sensitive, pentru bebeluşi.

Produsele Dalli pot fi găsite în magazinele de pe strada Războieni nr. 19 şi de pe strada Decebal nr. 48, la preţuri avantajoase.

În această perioadă, varianta "XXL" a Detergentului Universal, garantat pentru 100 de spălări, poate fi achiziţionată la 44,99 lei, iar Dalli Lichid, valabil de asemenea pentru toate tipurile de ţesături, poate fi cumpărat pentru 29,99 lei, fiind garantat la 48 de spălări.

Compania orădeană vine cu o soluţie şi pentru cei care nu au timp de cumpărături, făcând livrări gratuite la domiciliu. Oferta este valabilă, deocamdată, doar pentru Oradea, însă pe viitor acest serviciu va fi extins.

Comenzi, dar şi detalii legate de preţuri, gramaje şi promoţii, pot fi obţinute la numerele de telefon 0740.568.171, respectiv 0740.534.226.

De precizat că detergentul livrat de Aquilas Impex este produsul premium original, fabricat în Germania. În curând, Dalli va fi produs şi la Timişoara, unde fabrica de detergenţi a firmei Procter & Gamble a fost cumpărată de concernul Dalli.

(Advertorial)