Duşmănia PDL a ajuns până acolo încât primarii democrat-liberali sunt dispuşi să sacrifice interesele comunităţilor pe care le conduc numai pentru ca adversarii din PNL şi PSD să nu ducă un proiect la bun sfârşit.

După ce a fost aprobat în nu mai puţin de 21 de consilii locale din tot atâtea localităţi, proiectul Aparegio, vizând extinderea reţelelor de apă şi canal, s-a blocat în cel mai mic oraş din România, celebru prin sanatoriul pentru boli nervoase.

Consiliul Local Nucet a refuzat să aprobe statutul Asociaţiei Aparegio, act determinant pentru aprobarea proiectului în valoare de 83 milioane de euro, care ar urma să aducă 22 de localităţi bihorene în secolul XXI.

Primarul PDL-ist Costel Sârghie nici măcar nu s-a deranjat să se prezinte la şedinţa de Consiliu de la începutul lunii iunie, iar aleşii locali au respins proiectul pe motiv că ori Nucetul va fi prins în prima etapă, ori acesta nu se va face nicăieri în judeţ.

Bihorel se miră că tulucii din Nucet nu văd utilitatea introducerii apei. Pentru că la starea lor de sănătate mintală, cel mai bun tratament, după electroşocuri, ar fi duşurile reci.