Primăria supune dezbaterii publice Planul Urbanistic de Detaliu al proiectului viitorului Centru de Antreprenoriat care urmează să fie amenajat pe amplasamentul actualei Piețe Cetate după modelul celui din Rogerius.

Orădenii au fost invitați de municipalitate să își spună părerea cu privire la proiect, până săptămâna trecută, prin afișe lipite în zonă. „Publicul este invitat să transmită observații asupra documentelor expuse/disponibile publicate pe site-ul www.oradea.ro și http://arhitectsef.oradea.ro”, se menționează în anunțuri.

Atâta doar, că documentele nu se găsesc nicăieri pe cele două site-uri pentru a putea fi consultate. Motorul de căutare de pe portalul municipalității găsește o singură referire la acest proiect, dar linkul acesteia duce din nou la pagina de start. La fel, o căutare pe site-ul Instituției Arhitectului Șef dă „Eroare 404” adică „Pagina dorită nu există”.

Altfel spus, Primăria și-a trădat printr-o eroare cam cât interes are ca orădenii să își spună părerea despre ce și unde vrea să facă...