Petrecerea de Anul Nou de la un restaurant din Râmnicu Vâlcea s-a încheiat cu o "demonstraţie" a mascaţilor. Nemulţumiţi că DJ-ul nu pune manele, mai mulţi bărbaţi au început să arunce cu scaune prin sală şi astfel s-a iscat o bătaie generală.

Gazeta vâlceană scrie că petrecerea a avut loc la restaurantul unui hotel de lux, iar scandalul a început spre dimineaţă.

"Totul era în regulă până când, la un moment dat, unii participanţi au fost nemulţumiţi de muzică. Ei au cerut să fie schimbată muzica şi au mers de mai multe ori la cei care se ocupau de partea muzicală. Ulterior, la masa nemulţumiţilor s-a dus unul dintre organizatori, iar atunci a început scandalul. Au început să se bată, să-şi dea scaune în cap, să-şi împartă pumni şi picioare. Mai mult, au aruncat cu paharele şi cu vesela de pe masă, iar unul dintre paharele aruncate a nimerit o fetiţă în picior. A fost un dezastru, iar când au venit mascaţii, mare parte din oamenii care au participat la Revelion au plecat acasă", a declarat unul dintre martorii bătăii, pentru site-ul gazetavalceana.ro.

Trupele speciale ale Jandarmeriei i-au potolit pe scandalagii, iar poliţiştii au deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe.