Dezvăluiri şocante în urma divorţului actriţei Katie Holmes şi Tom Cruise. Într-un interviu publicat în National Enquirer, fosta soţie afirmă că în ultimii 5 ani, cât cei doi au fost căsătoriţi, viaţa ei a fost un real coşmar deoarece Tom este homosexual! Se pare că ar exista chiar şi o casetă cu actorul, în timp ce face sex cu un bărbat.

Potrivit revistei, citate de evz.ro, Katie Holmes a dat un interviu de senzaţie care va fi publicat în următorul număr, în care artista a decis să vorbească deschis despre problemele de căsnicie pe care le-a avut de-a lungul anilor. Fosta soţie a lui Cruise susţine că acesta este homosexual!

Ea afirmă că, de fapt, actorul e gay şi că în cei 5 ani de mariaj a trăit un adevărat coşmar alături de el. Mai mult decât atât, ea va dezvălui totul despre "minciunile gay" pe care actorul i le spunea în timpul mariajului, atacându-i puternic imaginea de Casanova.

Deocamdată revista nu a dat mai multe detalii despre inteviu, încurajându-şi astfel cititorii să cumpere următorul număr al revistei.

Cert este că ipoteza că Tom Cruise este homosexual nu este nouă. Scriitoarea americană Amy Scobee, autoarea volumului "Scientology: Abuse at the Top", afirmă că artistul s-ar fi căsătorit cu Nicole Kidman şi apoi cu Katie Holmes tocmai pentru a ascunde adevărata sa orientare sexuală. Scobee afirmă că există şi o casetă video care demonstrează fără putinţă de tăgadă homosexualitea renumitului actor, care ar fi fost şi consumator de droguri! "Există o înregistrare video în care Tom face sex cu un bărbat.

Filmuleţul se află în posesia unui important membru al Bisericii Scientologice, care l-ar şantaja pe star cu difuzarea lui. De altfel, acesta este şi motivul pentru care Tom sponsorizează cu atâta generozitate Biserica Scientologică", spune Scobee. Scriitoarea susţine şi că actorul s-ar fi drogat ani de-a rândul şi că ar fi renunţat la acest obicei doar pentru a putea accede la o funcţie de top în cadrul cultului religios din care face parte. Informaţiile apărute în presă despre cartea cu pricina l-au marcat profund pe Tom, care a cedat nervos.

Deocamdată, orientarea sexuală a lui Tom nu a fost comentată de către purtătorul de cuvânt al actorului.

După despărţirea de Katie Holmes, actorul american Tom Cruise s-a refugiat în muncă şi a slăbit, spun prietenii, aproximativ 7 kilograme.