Un orădean care şi-a cumpărat de curând un apartament în cartierul Rogerius s-a trezit în imposibilitatea de a se înţelege cu reprezentanţii Asociaţiei de Proprietari Iza 23.

Proaspătul proprietar de casă nouă a transmis săptămâna aceasta nu mai puţin de zece email-uri asociaţiei pentru a afla care dintre locurile de parcare este liber. Omul a pus întrebarea din bun simţ ca să nu ocupe din greşeală un loc rezervat atunci când îşi cară din lucruri la apartament.

Reprezentanţii asociaţiei i-au răspuns cu o întrebare: "D-tra unde staţi?". Când a transmis şi adresa, omul a fost luat la întrebări pe un ton ironic: "Mă bucur, de ce nu aţi anunţat? Câte persoane? Indexul de apă?".

Când orădeanul a răspuns că nu avea ce index să transmită pentru că nu s-a mutat încă, deci nu avea cum consuma apă şi a reluat întrebarea cu privire la locurile de parcare libere, răspunsul primit a fost halucinant: "Ce răspuns vreţi? Nu locuiţi în imobil, nu plătiţi asociaţie, culmea vreţi parcare", i-au scris reprezentanţii asociaţiei.

Aceştia au refuzat să spună când pot fi găsiţi, pentru lămuriri, la sediul asociaţiei, şi s-au ţinut băţoşi inclusiv când omul a spus că se va plânge Primăriei şi Poliţiei Locale.

"Drum bun!", i-au urat orădeanului.

La cum a fost primit, omul ar face bine să ia în serios ori urarea, ori varianta debarcării conducerii prin iniţierea de alegeri în cadrul asociaţiei de proprietari. Grabnice...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!