Diana Irena Belbiţă, o sportivă în vârstă de 20 de ani care se antrenează la Centrul de Arte Marţiale Mixte Alexandru Lungu din Oradea, va lupta, sâmbătă seara, în cuşcă, în cea mai mare gală MMA din Europa, care va avea loc în Varşovia, pe un stadion.

Tânăra luptătoare o va întâlni pe brazilianca Ariane Lipski, o tipă experimentată care, în ultimele şase meciuri, şi-a spulberat adversarele prin KO. Deşi brazilianca e favorită, Diana e încrezătoare în forţele ei şi vrea să-şi doboare adversara.

La cântarul oficial, românca, originară din Mehedinţi, a apărut cu o coroniţă de prinţesă şi un leu de pluş, mascota care-i poartă noroc. La pozele în poziţie de luptă, Diana şi-a cam luat peste picior adversara şi şi-a "calmat" leuţul să nu sară la ea. "Cu greu l-am calmat pe Lion azi la cântarul oficial…", a scris tânăra pe pagina ei de Facebook lângă o fotografie care surprinde momentul.

Gala KSW Colloseum va pune faţă în faţă mai mulţi luptători de arte marţiale mixte, main event-ul serii urmând să fie confruntarea dintre Borys Mańkowski şi Mamed Khalidov.

Organizatorii au anunţat că, pentru Gala KSW, care se va ţine pe stadionul naţional din Varşovia, s-au vândut circa 30.000 de bilete, acesta urmând să fie un record de participanţi la o gală MMA din Europa.

Singura reprezentantă a României în această gală, Diana Belbiţă, este antrenată de Alexandru Lungu şi Ioan Brânză, ea având un palmares de opt victorii şi două înfrângeri. Gala MMA din Polonia este transmisă live pe internet, în sistemul pay-per-view.

Citeşte şi: Războinica lui Sandu Lungu! O tânără antrenată de campionul orădean se bate în cuşcă pentru titlul de cea mai bună luptătoare MMA din Europa (FOTO/VIDEO)