Echipa feminină de baschet CSM Oradea nu a avut nicio şansă în faţa baschetbalistelor de la LMK Sf. Gheorghe, în meciul disputat luni şi încheiat cu scorul de 35-76. Echipa oaspete, pregătită de antrenorul orădean Attila Vereş, a fost net superioară, dominând autoritar disputa sub cele două panouri.

Singura consolare a orădencelor a fost numărul de puncte înscrise mai valoroasei partenere, 35, faţă ce cele 12 marcate arădencelor de la ICIM. 

Debutul partidei a fost mai mult decât concludent în privinţa diferenţei de valoare dintre cele două echipe. Elevele antrenorului Vereş nu le-au menajat deloc pe mai tinerele adversare, primul sfert încheindu-se cu scorul de 4-25.

Următoarele două sferturi au fost mai echilibrate, orădencele reuşind să ţină piept adversarelor, cedând la 7, respectiv 5 puncte. Din păcate, finalul n-a mai fost atât de reuşit, gazdele au revenit la situaţia din debut, când au marcat doar 4 puncte, dar s-au apărat mai exact, evitând o diferenţă şi mai mare de scor.

Din păcate, lotul CSM-ului a mai avut o pierdere, Ada Vlaicu suferind o accidentare care a necesitat transportarea ei la spital.


CSM U Oradea - LMK Sf. Gheorghe 35-76

scorul pe sferturi: 4-25; 12-19; 15-20; 4-12

CSM U Oradea: Gavra 6, Alexandra Gherle 2, Loredana Ulica, Oana Sărăcuţ, Edit Sabău, Aada Vlaicu 1, Mihaela Adi 15, Patricia Filip 4, Moni Ardelean 2, Aamalia Schainer 5, Oana Moza. Antrenori: Adriana Niculescu şi Ioana Croitoru

LMK Sf. Gheorghe: Irina Borş 4, Ildiko Vass 12, Bianca Vescan 9, Florina Ardelean 15, Natalia Terglav 10, Emoke Sandor, Natalia Bordaş, Anvreea Huţanu 11, Anemarie Pârău 11, Emoke Szocs 4. Antrenor: Attila Vereş.