Digi 24 Oradea s-a lansat luni seară, la ora 19, cu un jurnal special prezentat de Yvette Mîrza. După luni de pregătiri pentru transformarea TVS Oradea într-o staţie a Digi 24, peste 200 de invitaţi, printre care numeroase personalităţi (primarul Ilie Bolojan, preşedintele CJ Cornel Popa, viceprimarul Mircea Mălan, managerul Gheorghe Carp, şeful SMURD Hadrian Borcea ş.a.), dar şi jurnalişti şi foşti angajaţi ai TVS Oradea, au asistat luni seară, la Hotel Ramada, la lansarea oficială a Digi 24 Oradea.

Amfitrionii evenimentului au fost Oana Mudura şi Luca Niculescu, modernatorul unui talk-show la Digi 24. "Doamnelor şi domnilor, vă invit să fiţi martorii primei emisii Digi 24 Oradea care începe cu un jurnal de ştiri prezentat de Yvette Mârza", le-a spus Niculescu invitaţilor, care au putut urmări prima transmisiune a postului pe mai multe ecrane într-o sală festivă a hotelului.

"Doamnelor, domnilor, bun găsit la primul jurnal al staţiei Digi 24 Oradea!", a spus Yvette Mîrza. Ştirile au prezentat de fapt însuşi obiectivele staţiei locale a Digi 24, dar şi emisiunile şi jurnalele de ştiri care vor putea fi urmărite aici. La finalul emisiunii, Yvette i-a dat legătura Laurei Breb, care a relatat de la Hotelul Ramada, atmosfera de la evenimentul de lansare.

Recepţia a continuat cu discursurile primarului Ilie Bolojan, urmat de cel al lui Cosmin Prelipceanu, redactorul-şef al ştirilor Digi 24, care a sublinitat faptul că Digi 24 Oradea se vrea un post imparţial, iar emisiunile şi ştirile vor fi "bazate pe regula jurnalismului corect, întotdeauna etic şi pe bun simţ". Un tort de mari dimensiuni şi o explozie de confetti a marcat finalul evenimentului de lansare a postului TV, invitaţii fiind chemaţi să socializeze la un bufet suedez.

Digi 24 Oradea este prima televiziune din nord-vestul ţării care emite în format full HD. Postul va avea zilnic şapte jurnale de ştiri, cele de dimineaţă fiind prezentate de Yvette Mîrza, iar cele din partea a doua a zilei, de Oana Mudura.

Pe lângă ştiri, staţia locală are şi patru producţii proprii: "Recrutat în Crişana" (prezentată de Bogdan Băcilă), o emisiune despre bursa locurilor de muncă, "Vocile Bihorului" (Octavian Haragoş), o dezbatere pe cele mai importante teme ale zilei, "Divizia Locală" (Nicolae Mihalcea), talk-show pe teme sportive şi "Turist Acasă" (Ana Maria Georgescu), o emisiune de reportaje despre poveştile Oradiei.