Începând din 1 septembrie, elevii orădeni îşi vor putea reînnoi abonamentele de călătorie cu reducere 50%, au anunţat reprezentaţii OTL.

Eliberarea acestora se va face în baza unei copii xerox a carnetului se elev, semnat şi ştampilat, cu menţiunea formei de învăţământ urmată; carnetul de elev, certificatul de naştere sau actul de identitate în original; cerere tip completată care se găseşte la punctele de vânzare bilete şi abonamente.

Elevii care nu deţin carduri de călătorie, pentru intrarea în posesia acestora, pe lângă documentele menţionate anterior vor avea nevoie şi de copii xerox după certificatul de naştere sau a actului de identitate.

Cardurile de călătorie se fac la punctele de preluare a datelor: Auchan, în incinta Hipermarkt-ului Auchan de pe str. Ogorului nr. 2, zilnic între orele 12:00 - 20:00; Staţie Redresor OTL situată pe str. Duiliu Zamfirescu nr. 1 cu program de luni până joi, între orele 08:00 - 16:00; Centrul Multifuncţional pentru Persoane Vârstnice de pe str. Episcop Ioan Suciu nr. 1 cu program de luni până joi, între orele 08:00 - 16:00; Autogara Nufărul OTL situată la cap linie tramvai Nufărul cu program de luni până joi, între orele 08:00 - 20:00.