O familie din Arad se va întoarce acasă din concediu cu maşina avariată. Peste autoturismul lor, un Audi, a căzut, duminică după amiaza, o prismă publicitară de dimensiuni mari amplasată la intrarea în staţiunea Băile Felix.

Arădenii şi-au parcat maşina pe marginea şoselei, iar furtuna a dărâmat prisma publicitară peste ea. În urma incidentului, portbagajul a fost serios avariat. Din fericire, în autoturism nu se afla nicio persoană.

Turiştii erau în ultima lor zi de concediu în Băile Felix. Când s-au întors la maşină după furtună, au găsit-o sub imensul panou publicitar care promovează hipermarketul Kaufland.

"Aşteptăm să vină firma care deţine panoul. Vom cere despăgubiri. Mi se pare aberant ca panoul să nu fie bine ancorat", a spus Simona Blaj, femeia păţită.

La faţa locului s-au deplasat şi poliţiştii din Băile Felix, care au declanşat cercetări în cauză.

Taficul în zona staţiunii Băile Felix este îngreunat, fără a avea însă legătură cu incidentul. Şoferii se plâng că se circulă bară la bară. Situaţia nu este nouă. În sezonul estival, astfel de ambuteiaje se creează mai ales la final de săptămână în zona staţiunii.