După cum se ştie, Lotus Center a intrat de curând în şantier, fiind cuprins în cel de-al treilea proces de extindere de la înfiinţare, în iniţiativa de a veni cât mai aproape de clienţii săi.

"Cum şantierul înseamnă şi unele sacrificii, având în vedere amploarea lucrărilor, după Paşti, intrarea principală (intrarea 2, din mijloc) se va închide pentru câteva luni, însă celelalte trei căi de acces - intrarea 1 (dinspre strada Nufărul), intrarea 3 (de la Carrefour) precum şi intrarea din subteran - rămân în continuare deschise clienţilor Lotus", se arată într-un comunicat al centrului comercial.

Situaţia este una provizorie, pentru că după finalizarea construcţiei, intrarea principală va fi din nou funcţională, cu un aspect mai proaspăt, mai prietenos şi mult mai modern.

"Trebuie menţionat că în toată această perioadă centrul comercial este deschis şi funcţional", se mai arată în comunicat.

Lotus Center a intrat în cel de-al treilea proces de extindere de la înfiinţare. În baza unui proiect al unei firme specializată în desenarea celor mai celebre mall-uri din Europa, centrul comercial va căpăta un nou look, iar interiorul va fi reorganizat într-o manieră mult mai moderna.

Etajul se va extinde, urmând să găzduiască întregul sector de divertisment si food. Printre altele, clienţii vor găsi aici şi un cazino, o sală de jocuri, precum şi o spaţioasă sală multifuncţională. Dată fiind cererea tot mai mare din partea clienţilor, împătimiţii bowlingului, vor avea de două ori mai multe piste decât până acum, cea mai reputată companie specializată din Europa amenajând aici nu mai puţin de 12 piste.

Tot la etaj va funcţiona partea de alimentaţie publică, cuprinzând o vastă gamă de operatori culinari. Astfel, prin relocarea sectorului de food la etaj, în spaţiul de la parter, unde vor rămâne şi câteva cafenele, vor putea fi amenajate noi magazine.

Întreaga investiţie va fi finalizată în toamna acestui an.