Marţi dimineaţă, Dani Oţil, unul dintre prezentatorii emisiunii matinale "Neaţa cu Răzvan şi Dani" a făcut anunţul potrivit căruia focoasa brunetă Daniela Crudu a părăsit emisiunea care a consacrat-o.

Potrivit lui Dani, Daniela a decis împreună cu echipa că, pentru a lăsa o "imagine curată emisiunii şi brandului", să se despartă "pe care amiabilă". "Să ne facem din mână şi să ne amintim împreună de momentele frumoase ce sunt încă pe internet, ea evoluând pe alte scene în curând, înţeleg că are alte oferte de la colegii noştri sau de la alte entităţi din televiziune", a spus Dani.

Totodată, iubitul Mihaelei Rădulescu a mai spus că Daniela va rămâne "un copil supersimpatic", cu care s-a putut înţelege mereu. "Rămâne omul care a dat valoare, plus meseriei de vecină ca nicio altă fată din România şi peste toate rămâne cea mai vecină dintre vecine şi cea mai asistentă dintre asistente. Vecina trei s-a dus, poate urmează vecina patru", a încheiat Dani.

Despărţirea Danielei de matinal s-a datorat scandalului sexual în care e implicată bruneta acum. Leo de la Strehaia, supranumit şi Prinţul Ţiganilor, a declarat la diferite emisiuni că a plătit-o pe Daniela cu 10.000 de euro pentru o partidă de amor.