O femeie în vârstă de 60 de ani a ajuns la spital după ce luni, în jurul orei 11.10, a fost lovită pe trotuarul de lângă dealul Eroului Necunoscut de un autoturism marca Volkswagen.

Potrivit unei informări trimise de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bihor, la volanul maşini se afla un tânăr în vârstă de 24 de ani, care "pe fondul neatenţiei în conducere a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare".

Maşina intrase cu viteză în sensul giratoriu, iar la contactul cu trotuarul, pneurile din partea dreaptă a maşinii s-au spart. Şoferul a lovit o femeie în vârstă de 60 de ani, care se află acum internată la Spitalul Judeţean Oradea, pentru supraveghere. "Victima nu prezintă leziuni majore. Ea a suferit o contuzie la coloana dorsală, o contuzie toracică şi un traumatism cranio-cerebral minor. Va rămâne internată pentru supraveghere", a declarat pentru BIHOREANUL, dr. Adriana Bălan, de la SMURD.

Poliţiştii l-au testat pe şofer cu etilotestul, rezultând că acesta nu consumase alcool. IPJ continuă cercetările în acest caz.