Vă mai aduceţi aminte de Sebastian Ivan, afaceristul care zilele trecute s-a ales cu o corecţie din partea mascaţilor, după ce s-a luat la harţă cu şeful Poliţiei Oradea, iar pe urmă a spart de nervi oglinda unei maşini? Ei bine, Bihorel a aflat că junele nu e la prima trântă "auto".

 În urmă cu câteva luni, Seba s-a luat la bătaie cu Eugen Pal, fiul magnatului imobiliar Gheorghe Pal, zis şi Pal Gyuszi, şi i-a şifonat bunăciunea de Porsche Cayenne, aplicându-i câteva lovituri bine ţintite cu o bâtă de baseball.

Totul s-a petrecut, se pare, din cauza Denisei Bocşa, fetişcana unui celebru hoţ de maşini din oraş, pe care Seba o iubea de ceva ani şi pe care a împărţit-o, din când în când şi fără să ştie, cu Pal junior, chestiune care l-a deranjat nespus la orgoliul masculin.

Cum era de aşteptat, răzbunarea însă nu i-a folosit, căci s-a ales cu un dosar penal de toată frumuseţea pentru vătămare corporală şi distrugere, cu care se "luptă" şi acum, deocamdată fără prea mari şanse de scăpare. Nu degeaba-i vorba aia cu arma prostului...