Restaurantul Transilvania a găzduit, sâmbătă seară, evenimentul caritabil intitulat "Din inimă pentru inimă", organizat de orădenii Georgiana Micloş şi Ionuţ Şanta pentru o mamă şi cei trei copii ai ei care locuiesc într-o cameră a unei şcoli abandonate din satul Tilecuş şi trăiesc doar din salariul mamei, Dorina Popa, care lucrează ca tâmplar.

Deşi evenimentul, prezentat de Mihaela Bar, a fost promovat pe diferite canale media, nu foarte multă lume a răspuns invitaţiei de a dărui în preajma sărbătorilor. Cei prezenţi, circa 40 de persoane, au putut face donaţii pentru familia Popa şi au putut licita pentru 5 tablouri cu peisaje de iarnă realizate de cei trei copii. Două dintre acestea au fost adjudecate în final de Victor Micula, fiul magnatului Viorel Micula, care s-a dus la eveniment însoţit de iubita lui, Alexandra Gheţe. De altfel, aceştia au fost însoţiţi şi de sora Alexandrei, Gilda Tatu, şi de soţul ei.

Participanţii au putut să-şi cumpere un meniu în valoare de 80 de lei, majoritatea acestei sume fiind donată apoi familiei Popa. "În total am strâns 5.000 de lei, din care se vor scădea o parte pentru cheltuielile de la restaurant. Restul banilor vor ajunge la doamna Popa şi copii ei", a declarat Georgiana Micloş, organizatoarea spectacolului "Din inimă pentru inimă".

Evenimentul a cuprins mai multe momente artistice oferite de grupul Vivere, Ansamblul Crişana, Anca Căuş, trupa Cool Style, Ilaria Cherloabă şi Cornel Ogrean.

Dorina Popa a fost părăsită de soţ imediat după ce a născut gemeni şi a rămas să-şi crească singură cei trei copii. După ce a schimbat mai multe locuinţe, femeia a primit, în 2006, o cameră dintr-o şcoală nefolosită din satul Tilecuş, comuna Tileagd, unde acum dorm toţi cei patru membri ai familiei. Deşi trăiesc în condiţii precare, Dorina munceşte şi încearcă să-şi ţină copiii în şcoală, iar aceştia îi răsplătesc eforturile cu note mari.

Cei care doresc să-i ajute pot să o facă donând în contul RO84BACX0000000866833000 deschis pe numele Dorinei Popa la Unicredit Ţiriac Bank.