Dripper The Factory se prezintă ca un concept nou pentru iubitorii de cafea din Oradea, o locație în care oaspeții pot observa întreg procesul de producție al cafelei, de la boabele verzi de cafea care sunt atent prăjite în fața clienților și pana la extragerea unui espresso perfect. Dripper The Factory  este un spațiu care oferă experiențe senzoriale, în care atât pasionații, cât și amatorii de cafea vor putea să descopere toate tainele cafelei de specialitate, de la origine, la prăjire și până la preparare și degustare.

După o experiență de 3 ani în management și cursuri de specializare în Marea Britanie, Marina Hodișan a ales să se reîntoarcă acasă și să aducă o parte din stilul de business londonez în Oradea. Pasiunea pentru cafea și mâncarea de calitate, pentru locuri de atmosfera în care să te încarci cu un vibe bun au dus la deschiderea unei noi locații, Dripper The Factory pe strada Primăriei 30.

Dripper The Factory se bazează pe un principiu simplu - să găsească, să prăjească și să servească cea mai bună cafea. Pentru asta se lucrează cu boabe de origine, cu un scor de peste 82 de puncte, cărora le este însușit cel mai potrivit profil de prăjire. Prăjirea cafelei se face într-un mod corect, pentru păstrarea aromei și a calității. Echipamentul folosit pentru a extrage ce e mai bun din cafea este de ultimă generație: Coffee Tool Super Automatic, Ikawa Sample Roaster și La Marzocco KB 90.

Stilul londonez adus, acasă, în Oradea

The Dripper s-a născut în 2017 din pasiunea Marinei pentru specialitățile de cafea și dorința de a aduce conceptul COFFEE & EATERY la Oradea. Împreună cu Bogdan a început să contureze conceptul, iar în Martie 2018 au deschis primul local The Dripper în centrul istoric al Oradiei. Aici se unește gustul cafelei de specialitate cu cel al preparatelor bazate pe produse locale. Cei doi își duc pasiunea mai departe și vin în ajutorul iubitorilor de cafea cu noul concept de tip open space Prăjitorie – Cafenea, Dripper The Factory.

„Ne dorim ca Dripper The Factory să devină o mică „academie” pentru pasionații de cafea, unde se vor putea bucura de workshopuri, în care să învețe arta preparării cafelei perfecte și de unde își vor putea cumpăra boabele de cafea pentru acasă. De asemenea, dorim să devenim un partener de bază pentru industria HORECA, oferindu-le asistență, pachete complete și personalizate pentru fiecare tip de afacere: de la propriul blend de cafea de specialitate, la cești, echipamente de preparare a cafelei, cursuri de formare barista dar și workshopuri de specialitate”, a declarat Marina Hodișan, Co-Founder Dripper The Factory.

Dripper The Factory este locul în care aromele cafelei se îmbină cu pasiunea pentru băutura savurată de secole pe mapamond. Calitatea băuturii este influențată de locul de cultivare, depozitare și procesul de torefiere a boabelor de cafea, proces care oferă aroma specifică a cafelei. Echipa de profesioniști Dripper The Factory se asigură ca tu vei avea parte de un ambient inedit și de o experiență plăcută pentru a descoperi și savura blendurile speciale de cafea, prăjite chiar aici, în Oradea.

www.dripperthefactory.ro

Oradea, str. Primăriei nr. 30

Program: Luni-Vineri: 7.30-17.00

*În locația Dripper The Factory se vor aplica măsurile împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2. Printre acestea se numără limitarea numărului de clienți care pot intra în același timp în cafenea, precum și montarea unui dozator cu soluție dezinfectantă pentru clienți și dezinfectarea constantă a zonelor intens tranzitate.

(advertorial)