Șoferii care au drum spre Sântandrei sau alte comune din zonă ar face bine să folosească, zilele următoare, o rută ocolitoare. Începând de joi dimineață sunt așteptate noi ambuteiaje, pentru că vor avea loc lucrări la calea ferată de pe Calea Sântandrei.

„Lucrările vor demara joi dimineața, după ora 9:00, prin înlocuirea și aducerea la cotă de către CFR a dalelor de beton dintre șinele de tren și vor continua cu frezarea stânga - dreapta față de pasajul CFR. Apoi, se va trece la turnarea straturilor de asfalt în vederea asigurării planeității drumului”, se arată într-un comunicat transmis miercuri de Primăria Oradea.

Conform documentului, asfaltarea se va finaliza în cursul zilei de sâmbătă.

În toată această perioadă, însă, traficul va fi restricționat la două benzi de circulație, astfel că prin zonă se va circula cu dificultate.

„Pentru a minimiza disconfortul și a asigura fluența traficului, conducătorii auto sunt rugați să folosească varianta ocolitoare spre Sântandrei (strada Bujac)”, arată primăria.

Lucrările de înlocuire a dalelor din beton sunt realizate de CFR, iar cele de asfaltare sunt executate de firma Selina, în cadrul contractului de întreținere și reparații străzi.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!