Cei mai mici dintre prietenii ERA Park Oradea sunt invitaţi din nou la teatru! Duminică, 7 martie, trupa Trendart va oferi două reprezentaţii ale spectacolului "Fata babei şi fata moşului", care se vor desfăşura între orele 10.00 - 10.50, respectiv 11.20 - 12.00, în sala de evenimente a centrului comercial.

Organizatorii atrag atenţia asupra respectării măsurilor de siguranţă în contextul pandemiei de Covid-19.

Pe lângă faptul că numărul maxim de participanţi pe reprezentaţie va fi de 120, iar în pauză scaunele vor fi dezinfectate şi sala aerisită, participanţii cu vârste de peste 5 ani trebuie să poarte masca de protecţie pe tot parcursul spectacolului. De asemenea, ei trebuie să respecte indicatoarele şi culoarele de intrare şi ieşire şi să păstreze distanţa faţă de alte persoane.

Piesa "Fata babei şi fata moşului" este adaptată de Ecaterina Mihăiescu Păun după populara poveste a lui Ion Creangă. Adaptat vremurilor actuale, spectacolul conţine şi momente amuzante, dar şi întâmplări cu tâlc, din care cei mici pot învăţa, de pildă, să fie generoşi, buni şi harnici, dar şi să nu rămână indiferenţi la suferinţele celor din jur.

Din distribuţie fac parte actorii Nora Tiu, Loredana Ionaş şi Daniel Teszler.

"Intrarea la spectacolele de la ERA Park este liberă pentru toată lumea.Vă aşteptăm cu drag!", au transmis reprezentanţii ERA Park.