Fostul director PSD-ist al ABA Crişuri, Dorel Dume, care i-a ţinut scaunul cald lui Pasztor Sandor cât timp UDMR-istul a fost la cârma Consiliului Judeţean, continuă să folosească după bunul plac resursele firmei de stat şi după ce a retrogradat pe funcţia de şef al Sistemului de Gospodărire a Apelor Bihor.

Notoriu pentru că obligă angajaţii să-i crească oi la cantoanele hidrotehnice, dar şi pentru că a înfiinţat pe numele unui pensionar cu handicap un SRL prin care a vândut Apelor de la televizoare şi proiectoare până la cearşafuri şi tacâmuri, motiv pentru care este cercetat de DNA Oradea (ce-i drept, de ochii lumii), Dume a divorţat de nevastă, însă doar formal, ca să-şi pună averea la adăpost.

Mai mult, Bihorel a aflat că şi-o sporeşte continuu, cumpărând pe strada Bistriţei din Oradea încă o casă, a cincea, pusă pe numele fostei consoarte, după care a demolat-o şi a construit în locul ei o alta, mult mai de fiţe. Baiul e că îşi terorizează vecinii, unuia dărâmându-i gardul, iar pentru că omul l-a reclamat la Parchet că a folosit la lucrări utilaje şi muncitori de la ABA Crişuri, Dume i-a avertizat că le va face zile fripte.

Şi se pare că în privinţa asta se ţine de cuvânt, căci joia trecută a oprit în trafic o vecină doar ca să o ameninţe că "o să-mi fac lângă voi crescătorie de câini, să nu puteţi nici dormi!".

Ar fi o evoluţie, de la oier la "fermier" de câini...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!