Deşi, după listarea la bursă a companiei RCS&RDS, ar putea să devină oficial cel mai bogat român, orădean Zoltan Teszári a rămas la fel de secretos. Presa din Bucureşti dezvăluie acum, pe surse, presupuse noi detalii din viaţa lui, precum faptul că ar fi renunţat la maşina Porsche în favoarea unei Skoda, ori că îşi urmăreşte îndeaproape angajaţii la muncă, profitând de faptul că aceştia nu ştiu cum arată.

Revista New Money a scris, citând un colaborator al lui Teszári, că milionarul fără chip nu pune preţ pe bunurile materiale. "Nu şi-a făcut o casă, nu-l intere­­sea­­ză în mod special ce maşină are. Chiar mi-a zis: "Ce prost am fost că mi-am luat un Porsche. Mergeam până la Budapesta, făceam plinul la jumătatea drumului"", a declarat colaboratul cu pricina, pentru newmoney.ro. În locul bolidului, care consuma prea mult, Teszári "şi-o luat o Sko­­di­­ţ­ă", pe care o consideră "maşină bună", mai scrie aceeaşi sursă.

De asemenea, articolul mai arată că Teszári îşi urmăreşte de aproape angajaţii, uneori chiar la doi paşi de ei, profitând că aceştia nu ştiu cum arată. Când firma pe care o patronează a săpat canalizaţia subterană din Oradea, Teszári obiş­­nuia să mear­­­­­­gă în control: "Mun­­ci­­to­­rii nu-l cu­noşteau. Şi nici nu le spunea (cine e, n.r.). După aia, suna şefii".

Despre Teszári se mai spune că o dată, în timp ce privea angajaţii care descărcau cutii dintr-o maşină în faţa unuia dintre sediile RCS&RDS, întrebat de ce nu ajută, şi-a suflecat mânecile şi a trecut la treabă. O altă poveste pe care o mai spun angajaţii companiei dezvăluie că o femeie de serviciu a avut o discuţie prelungită cu Teszári, dar fără să ştie cine este acesta, iar când a aflat, a scăpat mopul din mână.

"Ştie exact ce se face în fiecare scară de bloc", l-a mai descris colaboratorul pe patronul RCS&RDS, pentru aceeaşi revistă. Sursa anonimă a mai spus că milionarul are o masă mare cu toate hărţile reţelelor de cabluri şi fibră optică.