Locuitorii comunei Mădăras sunt invitaţi, duminică, la sărbătoare. Ziua comunei va fi marcată în centrul localităţii Homorog printr-o serie de concerte cu invitaţi din Bihor şi din ţară, între care Dinu Iancu Sălăjanu şi Ioana Ignat.

Potrivit programului transmis de organizatori, adică de Primăria şi Consiliul Local Mădăras, primul spectacol va avea loc la ora 13.30 şi va fi susţinut de Ansamblul folcloric "Cununiţa", din comună, urmat de momente vesele cu "Nănaşii".

De la ora 15.10 pe scenă va urca Ansamblul folcloric "Muguri şi mlădiţe de tezaur" din Beiuş, urmat de Ansamblul folcloric "Transilvania" din Baia Mare şi de un nou moment umoristic cu "Nănaşii".

De asemenea, locuitorilor din Mădăras le vor mai cânta, de la ora 17.30, Ansamblul folcloric "Germisara" din Hunedoara, urmat de Claudiu Borza şi Lena Miclăuş.

După un nou moment vesel, de la ora 20.25, pe scenă va urca Dinu Iancu Sălăjanu şi formaţia lui.

În program a fost inclus şi un spectacol de dans Zumba de la ora 21.15. Zece minute mai târziu petrecăreţilor le va cânta Simona Brişcan şi, apoi, Mihai Lipai. Concertele vor fi încheiate de Ioana Ignat, tânăra care cântă hitul "Nu mă uita", care va urca pe scenă alături de formaţia ei.

Sărbătoarea va fi încheiată cu un foc de artificii, programat la ora 22.55.