Direcţia de Asistenţă Socială Oradea va prelua, începând de luni, 22 octombrie, cererile şi declaraţiile pe propria răspundere pentru acordarea ajutoarelor de încălzire a locuinţei pentru sezonul rece, mai precis pentru perioada 1 noiembrie 2018 – 31 marie 2019.

Ajutorul pentru încălzire se acordă familiilor şi persoanelor singure cu venituri mici care utilizează pentru încălzirea locuinţei energie termină furnizată în sistem centralizat, energie electrică, gaze naturale su combustibili solizi sau petrolieri.

Distribuirea precum şi preluarea formularelor de cereri şi declaraţii pe proprie răspundere pentru acordarea acestor ajutoare se face la sediul DAS Oradea din strada Primăriei nr. 42 la Serviciul de Relaţii cu Publicul şi Evaluare Iniţială, de luni până miercuri între orele 7.30 şi 16.30, joi între orele 7.30 şi 18.30, respectiv vineri între orele 7.30 şi 16.

Totodată, pentru optimizarea activităţii de distribuire a formularelor şi de preluare a cererilor, reprezentanţii asociaţiilor de proprietari din cartierele Nufărul şi Rogerius se pot adresa Centrelor multifuncţionale "Rogerius l" din str. Ep. Ioan Suciu nr. 1, bl. ZP1  şi "Nufărul" din str. Nufărului nr. 47, bl. D111, de luni până vineri între orele 9 şi 17.