Începând cu data de 03.12.2020 Direcţia Silvică Bihor a intrat în premieră pe piaţa comerţului electronic de bunuri şi servicii prin activarea magazinului online, https://magazin-lemn.dsoradea.ro/ pentru vânzarea lemnului de foc către cei interesaţi.

Magazinul online oferă posibilitatea alegerii speciilor de lemn dorite, despicarea şi fasonarea lemnului la lungimi de 25 cm, 33 cm, 50 cm şi transportul la cerere, direct de pe telefon sau calculator, aplicaţia calculând automat costul transportului în funcţie de adresa de livrare precizată în formularul de comandă, punctul de referinţă fiind depozitul de lemn Peştiş din cadrul Ocolului Silvic Aleşd.

Achitarea lemnului şi a serviciilor de fasonare şi transport se poate face electronic, magazinul online având integrată o aplicaţie software care permite acceptarea şi gestionarea în condiţii de securitate a plăţilor cu carduri.

Preţurile sunt competitive atât pentru lemn, fiind între 154 lei/mc şi 273 lei/mc în funcţie de specia dorită, cât şi pentru serviciile oferite, operativitatea fiind un atribut care sperăm să crească interesul pentru acest tip de comerţ.

Totodată, prin intermediul magazinului online se doreşte o imbunătăţire a serviciilor oferite către terţi, fiind evitate astfel deplasările, aglomerările inutile şi formalităţile birocratice. 

(advertorial)