Doru Iuga, director de programe la OTV, e implicat într-un dosar de proxenetism şi prostituţie masculină, alături de alte 26 de persoane vizate de o amplă anchetă a Parchetului Tribunalului Bucureşti.

În acest dosar, poliţiştii bucureşteni, sub coordonarea Parchetului Tribunalului Bucureşti - Secţia Urmărire Penală, au declanşat, joi dimineaţă, 27 percheziţii în Capitală. Toate persoanele vizate sunt bărbaţi care aveau fie rolul de proxeneţi, fie se prostituau, fie erau clienţi. Alţii sunt suspectaţi inclusiv de racolare de minori şi act sexual cu un minor.

Printre persoanele vizate în dosar se numără şi Doru Iuga, director de programe la postul de televiziune OTV, şi mai mulţi oameni de afaceri, arată agenţia de ştiri Mediafax, citând surse judiciare. Iuga este unul clienţii reţelei vizate în anchetă. "Sunt doar martor. Atât am de spus", spus Doru Iuga.

Procurorii care cercetează activitatea reţelei suspectează că principalul client este un cetăţean german, din grupare făcând parte şi un cetăţean român stabilit de mai multă vreme în Germania.Pentru acesta, procurorii au în vedere solicitarea emiterii unui mandat de arestare preventivă în lipsă.