Maurul și-a făcut datoria, maurul poate să plece! Termoficare Oradea va rămâne din 10 octombrie fără director comercial, Dan Crețu fiind pus pe liber ca victimă colaterală în scandalul privind conductele vechi vândute la fier vechi de fostul șef al Serviciului Administrativ, Mircea Chereji.

Șef direct al acestuia, Crețu a primit preaviz ca până pe 9 octombrie să aleagă dacă părăsește unitatea sau se mulțumește cu șefia Serviciului Comercial, mult mai slab retribuită.

Fostul director comercial este de săptămâna trecută în concediu și își pregătește bagajele pentru a părăsi Oradea, după aproape 10 ani în care a slujit interesele termoficării locale.

Crețu se numără printre puținii supraviețuitori ai fostului CET pe cărbune care au asigurat tranziția fără probleme a orașului la încălzirea pe gaz și a ținut funcțional sistemul în anii când încă nu erau reabilitate conductele și zeci de orădeni reclamau zilnic întreruperea serviciilor.

Cel mai probabil Crețu își va lua de la capăt munca la unul dintre operatorii de termoficare din București sau Constanța, care se confruntă în prezent cu aceleași probleme pe care le avea cândva Oradea. Că tot e obișnuit cu ele...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!