Părinții elevilor de la Liceul Teoretic nr. 1 Bratca au trimis Inspectoratului Școlar Județean Bihor, fără să se semneze, o jalbă neobișnuită, arătându-și împotrivirea față de posibila promovare a unui profesor de matematică pe funcția de director al unității de învățământ.

Pricina? Dascălul respectiv, Cosmin Vereș, care în 2016 a fost pus via PSD director adjunct, este cunoscut ca un cal breaz pentru tot felul de isprăvi incompatibile cu statutul unui cadru didactic, cea mai de pomină fiind o beție trasă în 2013, când - aflat la un grătar cu niște prieteni - s-a dezbrăcat gol pușcă și a început să danseze așa, în costumul lui Adam, deși în zonă se aflau la iarbă verde numeroase familii cu copii.

Localnicii zic că Vereș și-a depus dosarul pentru concursul programat să se finalizeze pe 7 decembrie și la care s-ar mai fi înscris încă un profesor al liceului, dar se tem ca nu cumva exhibiționistul să câștige tot datorită „spatelui” politic, mai ales că PSD-ul se pregătește să revină la putere.