Fără ca Prefectura Bihor sau Autoritatea Rutieră Română să fi anunţat, agenţia Bihor a ARR are o şefă nouă de mai bine de două luni.

Camelia Dulca, vicepreşedintă a PNL Oradea şi consilier local în muncipiu, aflată la al doilea mandat, a fost numită la conducerea ARR Bihor, informaţie care apare pe site-ul instituţiei şi a fost confirmată pentru BIHOREANUL chiar de noua şefă.

"Aşa este, am fost numită interimar, pe 3 decembrie, pentru o perioadă de şase luni", a declarat Dulca pentru BIHOREANUL. Aceasta nu a putut lămuri de ce numirea ei n-a fost anunţată public.

De profesie economist, Dulca nu a mai lucrat în ARR Bihor până acum. În schimb, alături de soţul ei, a fondat în anul 1993 firma de taximetrie SC Savi Com Fulger 2000 SRL, pe care a şi condus-o, ca administrator. "Am ieşit din firmă, nu mai sunt nici măcar acţionar", a spus liberala.

Datele din Monitorul Oficial confirmă că, în noiembrie, aşadar cu puţin timp înainte de a fi numită şefă la ARR Bihor, Dulca a abandonat funcţia de administrator al firmei, iar în decembrie s-a şi retras din companie, cedând acţiunile celorlalţi asociaţi.

Consilier local la al treilea mandat, Dulca este şi preşedinta Fundaţiei pentru Protejarea Monumentelor Bihor, funcţie neremunerată.