Administratorii clubului Heaven din Bucureşti şi-au ridicat o ţară în cap şi pe bună dreptate. Tion scrie că o tânără de 33 de ani, imobilizată în scaun cu rotile, nu a fost lăsată să intre în club pe motiv că ar fi creat disconfort pentru ceilalţi clienţi.

Lavinia Rausch a dorit să intre cu soţul său şi încă o prietenă în club. La intrare, însă, agenţii de pază le-au spus că soţul Laviniei şi prietena ei pot intra liniştit, nu şi ea. "Bodyguardul s-a uitat la mine, m-a scanat parcă. S-a adresat apoi soţului meu, care mă ajută să mă deplasez. I-a spus că el şi prietena mea pot intra, dar eu nu am ce căuta acolo pentru că sunt în scaun cu rotile. Degeaba le-am explicat celor de la intrare că nu este normal ceea ce fac. Nu am dungă roşie în buletin, nu trag lumea de păr şi nici nu fac scandal. Voiam doar să văd clubul, să beau un suc. M-a deranjat atitudinea lor faţă de mine", a povestit Lavinia Rausch pentru Tion.

Motivul pentru care Lavinia a fost ţinută la uşă este revoltător: scaunul ei cu rotile ar fi creat disconfort pentru ceilalţi clienţi ai clubului. "Nu suntem instituţie publică sau de stat să fim obligaţi să lucrăm cu astfel de persoane. Clubul nu este amenajat pentru cei cu astfel de deficienţe şi ar fi reprezentat un disconfort atât pentru ea cât şi pentru persoanele care au venit la noi să se distreze şi ar fi văzut-o în scaunul cu rotile. Era foarte aglomerat în momentul în care au încercat să intre, culoarele sunt foarte înguste", a spus Liviu Ciubota, şeful de sală al Clubului Heaven din Timişoara.

Pentru a dovedi că situaţia n-a fost întâmplătoare, Lavinia şi soţul ei au revenit în clubul Heaven pe timp de zi, când nu era aşa mare aglomeraţie. A fost întâmpinată cu acelaşi refuz.

Atitudinea deplorabilă şi revoltătoare a administratorului clubului i-a indignat pe bloggerii români, dar şi pe simplii utilizatori de internet. Pe Facebook a fost creată o pagină anti-Heaven, denumită "Spune NU discriminării - boicotaţi Clubul Heaven din Timişoara", care a adunat deja peste 2.000 de fani.