Discursul plin de gafe al premierului Viorica Dăncilă în Parlament a ajuns viral pe Facebook. "S-a depăşit ţinta de deficit asumată", "Adversarii PSD pe care îi reprezint" sunt doar două dintre exprimările nefericite ale prim-ministrului.

Potrivit Digi24.ro, clipul, care este de fapt un colaj cu gafele premierului Viorica Dăncilă la audierea la care a fost convocată marţi în plenul Parlamentului, a fost realizat de PNL.

Printre acestea se numără "s-a depăşit ţinta de deficit asumată", "adversarii PSD au pus la bătaie un discurs alarmist pentru a contesta acest program care vă spun foarte sincer nu a făcut bine României".

Videoclipul cu extrase din discursul Vioricăi Dăncilă a devenit viral, strangând peste 50.000 de vizualizări şi mai mult de 1.600 de distribuiri până miercuri seară, arată sursa citată.

„Incompetența condamnă România! O mostră memorabilă cu premierul D(r)ăncilă Vasilica Viorica, probabil „cel mai paralel” cu realitatea prim-ministru pe care l-a avut această țară. (...) Am fost curioși să vedem ce răspunsuri poate da o persoană care citește „Bună ziua” de pe foaie în deschiderea ședințelor de Guvern. Inițial, Liviu Dragnea i-a interzis să vină în Parlament. Apoi i-a dat voie să vorbească. Acum sigur îi pare rău că tot mai mulți români văd, cu ochii lor, dezastrul și batjocura acestei guvernări PSD-ALDE”, a scris PNL, pe contul său de Facebook.