Orădeanul Traian Ştefănuţ, în vârstă de 59 de ani, a dispărut de acasă la data de 12 decembrie, iar de atunci n-a mai fost văzut de niciun membru al familiei.

Bărbatul are o înălţime de 1,78 m, 78 kg., faţă ovală, ten deschis, ochii verzi, păr grizonat, tuns scurt. Când a plecat de la domiciliu, era îmbrăcat cu blugi bleumarin, geacă neagră, din fâş, ghete maro din piele, pulover gri, la baza gâtului, fes negru cu gri.

"Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112", se arată într-un comunicat al Poliţiei bihorene.

Disperată, familia a pornit propriile căutări şi a distribuit pe reţeaua de socializare Facebook fotografii cu bărbatul, cerând tuturor celor care ar putea da informaţii despre el să sune ori la Poliţie, ori pe membrii familiei la numărul de telefon 0758.55.48.43. Aceştia sunt dispuşi să ofere o recompensă celor care îi ajută să-l aducă acasă pe bărbat.