Oradea Shopping City a sărbătorit, sâmbătă, patru ani de existenţă. Ca în fiecare an, centrul comercial le-a pregătit vizitatorilor săi un program aniversar deosebit.

Data aceasta, cele mai câştigate au fost adolescentele. Şi asta deoarece invitaţii speciali ai sărbătorii de la OSC au fost băieţii din trupa MAXIM, care, în jurul orei 18, au fost întâmpinaţi de fani, dar mai ales de fane, cu chiote de bucurie, aplauze şi afişe cu mesajul "Vă iubim!".

Acompaniaţi de spectatorii orădeni adunaţi cu sutele în zona de entertainment, băieţii au cântat melodiile lor cunoscute şi difuzate în heavy-rotation de radiourile şi canalele de muzică din ţară: "Sărutări criminale", "Noapte fără tine" şi "Vreau să te...", precum şi cel mai nou single intitulat "Atât de bine".

Membrii trupei MAXIM şi-au completat recitalul cu coveruri după hituri internaţionale, precum "Blurred lines" (Robin Thicke), "Uptown funk" (Bruno Mars) şi "Thinking out loud" (Ed Sheeran). La finalul concertului, spre bucuria fanilor, băieţii au dat autografe şi s-au pozat cu fanii.

Înaintea concertului, gazdele de la OSC au pregătit un program pentru cei mai mici dintre vizitatori. La "kids corner", aceştia au fost întâmpinaţi cu baloane colorate de mascotele lor preferate şi au putut lua parte la diverse activităţi creative.