Timp de 11 zile, din 4 până în 14 noiembrie, studenţii orădeni pot participa la "UniFest", festivalul dedicat lor, care anul acesta a ajuns la cea de-a 21-a ediţie. De această dată, în programul festivalului sunt incluse traininguri, concursuri sportive, acţiuni de plantare şi, bineînţeles, petreceri.

Sub deviza „Distracţie gratis, nu degeaba!”, festivalul va debuta vineri, la ora 14, cu o conferinţă în Aula Magna a Universităţii din Oradea, unde organizatorii le vor povesti celor prezenţi care sunt noutăţile în noua ediţie a festivalului.

Sâmbătă, pe terenurile sintetice ale Universităţii, va avea loc Cupa Tesla, adică o serie de întreceri sportive. În următoarea zi, duminică, o echipă de studenţi se va deplasa la Timişoara, unde va avea loc etapa regională a Campionatului de fotbal organizat în cadrul „UniFest”.

Festivalul cuprinde şi mai multe workshopuri. Din 7 până în 11 noiembrie, studenţii vor putea participa la mai multe traininguri cu teme precum mâncarea sănătoasă sau vorbitul în public.

În cadrul festivalului studenţii sunt invitaţi să participe şi la o seară de film, programată în 9 noiembrie, în Aula Magna, dar şi la o acţiune de plantare, care va avea loc pe 12 noiembrie, în Oradea. 

„Nu puteau lipsi activităţile de divertisment. Vom avea seri de gaming, karaoke, dar şi o seară de Quiz (n.r. concurs de cultură generală pe echipe)", se arată într-un comunicat transmis de organizatori.

Cei care doresc să participe la activități trebuie să completeze un formular, disponibil pe pagina de Facebook a evenimentului - UniFest 2022- Oradea.


Programul "UniFest" la Universitatea din Oradea:

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!