Sfârşitul de săptămână se anunţă plin de aventură pentru copii. Sâmbătă, începând cu ora 11, în sala de evenimente, la ERA Park rulează, în premieră, îndrăgita animaţie "Trolii", un film plin de culoare şi muzică, ce trezeşte buna dispoziţie în fiecare dintre noi.

Trolii sunt creaturi fericite, care cântă şi se bucură de viaţă, încăpăţânându-se să vadă doar partea bună a lucrurilor. De altfel, dat fiind mesajul pe care îl promovează, că fericirea vine din noi, filmul este dedicat atât celor mici cât şi adulţilor. Animaţia este dublată în limba română, aşa că vârsta nu contează!

În aceeaşi zi, între orele 17 şi 20, copiii cu vârste între 4 şi 14 ani sunt invitaţi sub cupola ERA Park, să îşi construiască propria lor lume, la un nou atelier de creaţie LEGO. Peste 5.000 de "cărămizi" originale lego, din zeci de seturi, precum Lego Friends, Clasic, Star Wars, Pets sau Nexo, îi aşteaptă pe micii "constructori", să îşi pună imaginaţia la muncă.

Şi cum weekend-ul e plin, nu uitaţi, duminică, începând cu ora 17, tot sub cupolă, iubitorii de distracţie sunt invitaţi la spectacolul Ella Bella şi prietenii din YupiLandia.

"Ca de obicei, intrarea la toate aceste evenimente este gratuită, iar distracţia e garantată!", au transmis reprezentanţii centrului comercial.