La sfârşitul lunii octombrie, ERA Shopping Park a amenajat sub cupola centrului comercial "Ferma animalelor", un decor pentru copii, care cuprinde mici gospodării, dotate cu animăluţe, fructe şi legume de jucărie.

Fiindcă ideea a fost gustată de sute de copii în fiecare săptămână, organizatorii au decis să prelungească perioada în care "ferma" rămâne deschisă până duminică, 27 noiembrie, după ce iniţial anunţaseră că decorul va dispărea pe 20 noiembrie.

Astfel, micuţii mai au la dispoziţie o săptămână să se joace gratuit de-a fermierii, primind şi diplome pentru hărnicia lor. Ei se pot bucura în continuare şi de plimbările cu cele două tractoraşe cu remorcă, dar şi cu cei şase căluţi mecanici, de toate mărimile, care s-au dovedit a fi atracţiile conceptului.

Programul "Fermei animalelor" este între orele 16 şi 20, de luni până vineri, respectiv între orele 10-13 şi 15-20 pe perioada weekend-ului. În aceste intervale orare, micuţii vor fi duşi într-un tur organizat al "fermei" de cowboy-ul Billy, administratorul ei.