Zvonurile că Andreea Marin şi cântăreţul Ştefan Bănică Jr. sunt în prag de divorţ sunt tot mai dese în ultima perioadă. Gurile rele spun că artistul ar fi înşelat-o pe "Zâna Surprizelor" cu Lavinia Pârva, ex Spicy, şi că, mai mult, s-ar fi ales şi cu o boală venerică. Motiv pentru care s-a dus la analize la o clinică privată.

"Zâna" a vorbit deschis despre speculaţiile apărute în presă şi, deşi a precizat că este convinsă că soţul i-a fost fidel, susţine că un eventual divorţ nu ar fi un capăt de ţară.

"Privesc mult mai detaşată acest subiect în a doua mea viaţă ca familistă. Am pornit la drum cu dragoste şi cu toata dăruirea, dar un divorţ nu ar fi ceva care să mă dărâme, chiar dacă nu mi-l doresc. Consider că atâta vreme cât avem sănătate, avem ce e mai preţios, în rest, le rezolvă timpul pe toate", a spus Andreea Marin, potrivit apropo.ro.

Conform tabloidului Click, Ştefan Bănică Jr ar fi mers la o clinică privată din Bucureşti, pentru o serie de analize, care se solicita în cazul unui pacient care este suspectat ca sufera de uretrită. Boala poate fi provocată ce-i drept, şi de răceală, însă tabloidul speculează că artistul ar fi căpătat această boală după o aventură cu Lavinia Pârva.

În octombrie, fosta solistă de la trupa Spicy a fost surprinsă intrând în scara în care Ştefan Bănică jr. are un apartamen. Solista a sosit acolo la o jumătate de oră după Ştefan şi a ieşit din bloc după mai bine de trei ore. În tot acest timp, «Zâna» se afla încă la Moscova, cu treburi profesionale. Frumoasa brunetă care a venit să-i ţină de urât lui Ştefan şi-a luat toate măsurile de precauţie cu putinţă, fiind camuflată sub o pălărie şi în spatele unor ochelari de soare.

"După ce întâlnirea ei misterioasă cu Ştefan Bănică jr., de la sfârşitul lui septembrie 2011, a făcut valuri în lumea mondenă, senzuala Lavinia a luat o "pauză" de câteva luni. A recunoscut, în urmă cu o lună, într-un interviu pentru Click!, că a avut ceva probleme de sănătate", scrie acum Click!.